Coway Prime Series

Memperkenalkan tilam terbaru dari Coway, Prime Series. Di Coway kami menyediakan pakej sewaan tilam dengan servis dan jaminan pertama seumpamanya di Malaysia.

Kini anda dapat nikmati tidur yang nyenyak dan bangun dengan lebih segar setiap hari.

KEISTIMEWAAN TILAM COWAY

Material & teknologi tilam memenuhi cara tidur anda. Mempunyai 2 jenis iaitu FIRM dan SOFT. Jenis FIRM untuk yang tidur melentang/baring manakala jenis SOFT pula bagi yang tidur mengiring.

 • MEMORY FORM berfungsi untuk memberi sokongan setiap bentuk lengkung badan kita.
 • LATEX berfungsi untuk memberikan sokongan dan pengudaraan dalam tilam. Antara kelebihannya ialah sifat bebas alergi dan pepijat.
 • COCONUT FIBRE berfungsi untuk menampung dan mengekalkan bentuk badan di samping menyerap kelembapan dalam tilam.
 • Dengan teknologi 5 Zone Pocket Spring yang bertindak secara berasingan untuk menyokong bentuk tubuh anda serta mengurangkan pemindahan gerakan pasangan supaya tidur anda tidak terganggu.

Dengan teknologi 5 zone Pocket Spring, tilam Coway mengikut bentuk badan dan menyokong dengan kemas berat badan. Ditambah dengan penggunaan getah semulajadi 100% Latex semulajadi yang menwujudkan keseimbangan unik yang lembut selesa. Ini membantu mengurangkan masalah tulang belakang walau apa pun cara tidur yang digemari

Tilam Coway dengan teknologi Anti-Static

Badan kita secara semulajadi mempu mengumpul cas negatif yang berbentuk elektron. Caj negatif ni merupakan salah satu penyebab STRESS,  CEPAT MOODY  dan GELISAH.

Dengan gaya hidup yang tak seimbang dan sentiasa bermain dengan gadget. Badan kita gagal mengeluarkan caj negatif yang terkumpul. Bila bangun pagi badan kita akan menjadi letih dan tidak segar.

Dengan teknologi anti-statik yang ada pada tilam Coway, caj negatif dari dalam badan kita akan diserap dan seterusnya dilepaskan ke udara. Bila baring kita akan rasa sangat relaks dan selesa.

 1. Tahap habuk dan kotoran akan diperiksa terlebih dahulu dengan menggunakan kertas filter dan mikroskop digital.
 2. Habuk akan divakum menggunakan vakum khas
 3. Bedframe akan dicuci dengan kain lembap kering khas.
 4. Habuk ditepi tilam akan divakum dengan berus khas.
 5. Segala kotoran akan disedut dan dicuci dengan vakum khas yang mempunyai tahap sedutan yang kuat dengan tapisan HEPA filter.
 6. Semburan khas untuk mengelakkan pembiakan hama, pepijat dan bakteria dalam tilam
 7. Sinar UV akan dipancarkan ke seluruh permukaan atas tilam bagi menghalang pembiakan bakteria dan kuman.